NEW!! Send SMS FREEHantar SMS Percuma Guna MostSMS (Malaysia sahaja)

salam sejahtera..
Kali ini saya nak share benda baru yang mungkin berguna untuk semua khususnya yang ada internet di rumah atau di mana sahaja. Seperti yang kita tahu sekarang dah banyak betul kemudahan yang datang dari internet. Berdasarkan tajuk diatas itu, memang betul guna Percuma. Kalau dalam keadaan emergency / kecemasan bila kredit habis tak sempat nak topup boleh la guna nak hantar SMS. Tapi untuk semua nombor dalam Malaysia sahaja.

Caranya:
Masuk ke www.mostsms.com dan anda perlu terlebih dahulu register. Masukkan nombor telefon, emel, nama, tarikh lahir sendiri (bukan orang lain punya). Dah siap nanti kita akan dapat satu SMS berdasarkan nombor yang kita register tadi. SMS itu bagi password untuk login masuk MostSMS yang kita register tadi.

Lepas login guna password tu kita boleh ubah kepada password kita sendiri. Jadi, tukarkan password kepada password yang anda mahu supaya senang ingat nanti. Bila dah siap semua tadi, anda boleh SMS free tetapi ada limit. 35 SMS sahaja sehari dan masih banyak benda yang berguna di MostSMS ini so tengok2 la ye.

Harap benda ini berguna anda semua. Just berkongsi dengan anda semua. Thank u dan jangan lupa follow my blog
0 comments:

Artikel PiLihan Saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...