Kematian Paul Walker Diragui

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua

Paul Walker

Seperti yang kita sedia maklum, Paul Walker atau dikenali sebagai Brian O'Conner iaitu pembawa watak dalam filem Fast & Furious dilaporkan telah meninggal dunia di tempat kejadian apabila kenderaan yang dipercayai dipandu oleh individu yang tidak dikenali identitinya hilang kawalan lalu melanggar tiang di tepi jalan.

Keadaan kereta
Muka selepas kemalangan
Kemalangan tragis tersebut sebuah kereta Porsche GT. Paul Walker dikatakan tidak memandu kereta tersebut dan hanya menumpang disebelah semasa dalam perjalanan ke satu majlis amal.


Keadaan kereta

Kehilangannya boleh dikatakan satu kehilangan besar dalam dunia perfileman kerana lakonan hebat beliau amat disukai ramai dan dikatakan filem Fast & Furious 7 masih dalam proses pembikinan.
Pengesahan di Twitter
Pengesahan di Facebook

Walaupun pelbagai telah mengesahkan kematian Paul Walker didalam kemalangan tersebut, tetapi ada wujud keraguan status kematian Paul Walker, dimana ada pihak telah berkongsi gambar Paul Walker selepas dirawat di hospital.

Selepas Dirawat


Apa pun admin tidak pasti sama ada Paul sudah mati atau masih hidup sekarang kerana tidak ada bukti yang sahih mengatakan dia masih hidup atau sudah mati.

P/S: apa yang kita nak sedih sangat tentang kematiannya, ramai ummat islam mati di bumi Palestin dan negara Islam yang lain pada masa sekarang. itu yang lebih patut kita sedih. Sama-sama kita doakan untuk kesejahteraan hidup sesama ummat Islam. Insyallah.. Amin3.

Sumber:
OhArtis
OhBulan
MySumber
CariGold

0 comments:

Artikel PiLihan Saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...